luni, 5 octombrie 2009

Car Rims Collection


1 - dupa tutorial
2 -  prima modificata
3 - dupa fotografie
4 - dupa fotografie
5 - design propriu

Render: vray 1.5, GI (HDRI) + Omni Light

5 comentarii:

Anonim spunea...

Esti genial coaie.Tu nici nu macar nu stapanesti modelarea bine si te apucasi sa tragi hdri-uri...M-ai spart.Si ce hdri ai putut sa scoti,m-ai lasat masca.Hdri-ul nu se trage cand in scena ai doar 2 obiecte si pe acelea sunt puse niste texturi,caci nu isi mai are sensul.Astept sa vad ce capodocacatopera iti mai bese mintea.

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce te-ai oprit din a mai lucra? Din cauza a catorva comentarii rautacioase ? Nu trebuia sa acorzi atentie la criticile acestora,trebuia sa iti demonstrezi tu tie ca esti mai bun de atat si ca poti depasii aceste piedici,personal mie imi place ce ai facut aici iar pt un incepator este chiar ok.(Ti-o spun ca de la un om cu experienta in 3d) Parerea mea este ca daca nu ai renuntat inca la acest vis de a face 3d,este sa te reapuci si sa te auto-depasesti si sa ignori criticismul negativ.E pacat si sa stii ca nimeni la inceput nu face "capodopere" ,nu te mai lua dupa ce zic altii ca si ei au fost la fel la inceput poate chiar mai prosti.Astept sa iti vad niste lucrari noi. Bafta.

michaelvk spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Web Designers Pitampura spunea...

I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

UX Design Studio spunea...

That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

Trimiteți un comentariu